Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

Lola Cuello

Spaans modeontwerpster met eigen atelier in NederlandPlanetenlaan 15
3712XS Huis ter Heide

Telefoon:

06-28971026

E-mail:

Website:

http://www.lolacuello.com

KvK:

61333816


Openingstijden:
Lola Cuello werkt op afspraak. E-mail of bel om een persoonlijke afspraak te maken.

Specialiteiten:
Bruidsmode en trouwjurken op maat, custum made dresses, avondjurken, cocktailjurken, communiejurken, zakelijke jurken, kostuums, kaftans

Bedrijfsomschrijving:
Lola Cuello is Spaans modeontwerpster met een eigen atelier in Huis ter Heide (Utrecht). Hier staat zij zeven dagen per week voor u klaar om de mooiste creaties voor u te ontwerpen en te maken.

Lola’s filosofie is om een eigen stijl te hebben. Door het maken van eenvoudige kledingstukken met zeer subtiele en rijke texturen en met behulp van traditionele vormen onderscheidt zij zich van de massa. Lola houdt van het werken met volumes en moulagetechnieken, die haar ontwerpen zeer uniek en speciaal maken.

Lola heeft in het buitenland al vele prijzen gewonnen. Bel om een afspraak te maken of bezoek de website voor meer informatie en impressies. De ontwerpen zullen u versteld doen staan.

Bedrijfsgeschiedenis:
Lola Cuello, geboren op 25 augustus 1979 in Valencia, studeerde aan het Institut Català de la Moda (ICM) in Barcelona. In 2014 besloot ze te verhuizen naar Nederland. Hier opende ze haar eigen modeatelier in Huis ter Heide (Utrecht) om haar carrière in het buitenland voort te zetten.

Foto's


Bedrijfsfoto Lola Cuello Bedrijfsfoto2 Lola Cuello Bedrijfsfoto3 Lola Cuello Bedrijfsfoto4 Lola Cuello

Social Media

Lola Cuello is actief op de volgende sociale netwerken:


Recensies

Nog geen recensies voor dit bedrijf gevonden. Schrijf hier over uw eigen ervaring!


Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.